Vážení sportovní příznivci,Rádi bychom vás pozvali na závod ve výběhu do vrchu typu „Vertical“, který se bude konat 24.10.2020 ve Ski areálu Bílá v Beskydech. Nechte se unést rebélií předků, kteří do těchto končin utíkali před zákonem a probuďte v sobě zbojnictví! Se zbojnickou hrdostí zdolejte trať červené FIS sjezdovky, která disponuje na své délce 950m převýšením 258m. Postavte se na start tohoto extrémního závodu a utíkejte co vám vaše tepová frekvence dovolí!Závod je určen všem věkovým kategoriím:
Děti……………………3 – 6 let………..startovné: zdarma………cíl:. U Chaty
Přípravka………….7 – 10 let ……………………….50,- Kč……………..U Chaty
Žáci…………………..11 – 14 let…………………….. 100,- Kč…………….Na Hrbu
Junioři……………..15 – 19 let………………………100,- Kč…………….Na Hrbu
Ženy…………………20 – 49 let……………………….200,- Kč…………….U Zbojníka
Muži…………………20 – 49 let……………………….200,- Kč…………….U Zbojníka
Senioři……………..50 – 64 let………………………200,- Kč…………….U Zbojníka
Veteráni…………… >50 let…………………………..zdarma……………..U Zbojníka-Předregistrace na: [email protected], oficiální registrace na místě v čase dle harmonogramu.-Výherci ve všech kategoriích získají věcné ceny. Na hlavní kategorii mužů a žen čeká zbojnický lup ve formě finančních prémií.-V rámci startovného cestu dolů lanovkou.-Vyhlášení vítězů bude dle harmonogramu cca 1h po skončení poslední kategorie a budou vyhlášeni vždy první 3 v káždé kategorii.-Po závodě bude následovat after-run-party pro všechny závodníky i nezávodníky.-Parkování zdarma na parkovišti v centru obce Bílá.
-Zdravotní službu během závodu zajistí Horská služba Beskydy.-Každý účastník vznikem registrace prohlašuje, že souhlasí s pravidly závodu, startuje na vlastní nebezpečí, je zdravotně způsobilý a bude se řídit pokyny pořadatele.(Po celou dobu závodu bude v provozu čtyřsedačková lanová dráha)

-V současnosti hledáme partnery tohoto závodu. V případě zájmu pište na e-mail: [email protected]

www.facebook.com/events/172404330770640/